Våra coacher

Oliver

Har tränat CrossFit sedan 2016. Tycker om variationen i träningsformen, och särskilt knäböj och marklyft. En stor glädje i livet för mig är att dela med mig av det jag kan till atleterna i boxen, och att vara med och se deras framgångar.

Peter N.

Peter har tränat CrossFit sen 2011. Efter att ha spenderat några år i Korea har han kommit hem till Sverige igen. Peter har tränat på många olika boxar i världen och hans världsvana är en stor tillgång. Peter gillar burpees, vilket gör att alla andra coacher misstänker att det är något allvarligt fel på honom.

Emil

Gjorde mitt första pass 2016 i Uppsala där jag fastnade direkt för sporten. Det bästa med sporten är att träningen blir så varierad. Kombinationen av styrkelyft, olympiska lyft och gymnastik gör att du alltid har något att utvecklas inom. Oavsett hur bra du blir kan du fortfarande bli bättre. Gör mitt bästa för att kunna ge er en bättre utveckling inom sporten Crossfit

Erik

Peter J.

En av tre headcoacher, tränat CrossFit sedan 2015 och coachat sedan 2018. Älskar att prata och vara social hällre än att träna. Lyssnar även till namnet “Lödde”. Finns nästan alltid på plats i Boxen.

Johan

David

Tränat CrossFit sedan CFK öppnade, innan dess var det discogym för hela slanten. Jag tror att alla problem kan lösas med knäböj. Ni märker av mig mest för att jag pratar hela tiden. Roligast i boxen är det när det blir ett personbästa i någon form.

Dags att börja träna?

Är du intresserad av att komma igång? Vi hjälper dig att med bästa förutsättningar komma igång med träningen.