Bli medlem

Ta första steget med oss!

Medlemskap

För att träna med oss så måste du vara medlem på CrossFit Karlskrona. Ett medlemskap kan du lösa på plats eller i receptionen på Wellness Studio på Västra Köpmangatan.

Priset för ett medlemskap är 595 kr i månaden med en bindningstid på 12 månader. Om du istället hellre inte har en bindningstid erbjuder vi ett medlemskap som kostar 695 kr imånaden med en uppsägningstid på 3 månader.

Just nu har vi ett erbjudande som gäller våra 12 månaders kort. Köper man ett sådant får man även tillgång till alla Wellness Studios anläggningar i Blekinge såväl som i Småland samt även FitnFight i Karlskrona. Detta är ett erbjudande som är för bra för att missa! Om man som befintlig medlem vill ändra sitt medlemskap till ett sådant här kontaktar man info@crossfitkarlskrona.se

10-kort

Vi säljer också 10-kort för dig som är på besök i Karlskrona eller bar kan komma till exempel på helgerna. 10-kortet kostar 1000kr

Prova på pass

Vi erbjuder alla nya att testa 2 pass hos oss innan man bestämmer sig för att bli medlem. Kontakta oss på info@crossfitkarlskrona.se för att prova på eller om du har några frågor

På besök?

Vi välkomnar gärna besökare från andra boxar och tar inget betalt för enstaka klass för atleter på genomresa. Efter första passet är priserna enligt följande:

  • Engångsträning 150kr
  • En vecka 400kr

Men, vänta! Wellness Studio? Jag trodde det var CrossFit vi snackade om?

CrossFit Karlskrona är helt fristående som träningsform och i helt egna lokaler. Dock så står Wellness Studio bakom boxen. Det betyder att vi kan använda färdiga produkter och på så sätt slippa dyra extra kostnader med t.ex ett bokningssystem i både telefon och på datorn, inpasseringssystem samt att vi har haft möjlighet att köpa in bra utrustning från början.

Det är också därför du kan få tillgång till alla andra anläggningar som Wellness Studio erbjuder. Men det erbjudandet gäller inte tvärtom. Alltså, för att träna på CrossFit Karlskrona måste man vara medlem på boxen. CrossFit Karlskrona är en box som drivs av ”CrossFit-folk” och vi vill träna och coacha andra CrossFit utövare.

Bli medlem